Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حاتمی ظهر پنج شنبه در جلسه شورای اداری کلیبر با بیان این‌که شهرستان‌های کلیبر، خداآفرین و هوراند به دلیل دوری از مرکز، پراکندگی روستاها، کوهستانی، جنگلی و صعب‌العبور بودن راه‌ها از محرومیت شدید رنج می‌برند و به‌عنوان نمونه در حوزه‌ی راه و ماشین‌آلات از میانگین استانی، یک به سه فاصله داریم که نیازمند رسیدگی بیش‌تر است، گفت: ردیف بودجه‌ی بزرگراه تبریز - اهر برای تداوم تا کلیبر و خداآفرین اصلاح شده و تخصیص اعتبار آن مطالبه‌ی جدی ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاتمی تصریح کرد: پنج‌شنبه‌ها کاروان خودرویی گردشگران در فاصله‌ی اهر تا کلیبر ترافیک زنجیره‌ای بزرگی ایجاد می‌کند که خطر تصادف به همراه دارد.

وی با اشاره به بافت روستایی و عشایری شهرستان‌های کلیبر، خداآفرین و هوراند تاکید کرد: عشایر ۲ درصد جمعیت استان را شامل می‌شوند که ۸۰ درصدشان در شهرستان‌های ما مستقرند. ۲۰ درصد هم بهره‌وری دارند. در توزیع عادلانه‌ی منابع این موضوع مد نظر قرار نمی‌گیرد و بهره‌وری آن‌ها در تخصیص اعتبارات نادیده گرفته می‌شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه؛ شهرستان‌های ما از سرمایه‌گذاری نهادهای بزرگ دولتی و نیمه‌دولتی هیچ بهره‌ای نبرده‌اند، گفت: خداآفرین و هوراند بیمارستان ندارند و تنها برخورداری‌شان درمانگاهی است که خود خسته و بیمار است و بیش‌ترین مدارس کانکسی استان را ما داریم.

حاتمی با انتقاد از عدم پرداخت خسارت‌های سیل مرگ‌بار ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ و اجرا نشدن مصوبات سفر هیأت عالی دولت و مجلس هم انتقاد کرد و گفت: قرار بود ۶۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض و همین‌قدر تسهیلات برای جبران خسارت سیل در حوزه‌ی کشاورزی پرداخت شود، که نشد. نجابت مردم ما که درگیری و جنجال نکردند، این نیست. این خیلی بد است که تا در کشور سر و صدایی نباشد، کسی پاسخ‌گو نیست.

نماینده کلیبر ادامه داد: جوانان ما برای فعالیت‌های فرهنگی - هنری، مکان مشخصی ندارند. تکمیل ساختمان مجتمع فرهنگی - هنری و زمین ورزش چمن مصنوعی ندارند. قطب گردش‌گری شمال غرب کشور، زیرساخت ندارد و آب‌گرم متعلق دچار حاشیه و مسائل اجتماعی است که حل و فصل این‌ها نیازمند اراده‌ی جدی و پی‌گیری است.

حاتمی با اشاره به مشکلات شهرداری‌های جدیدالاحداث خداآفرین و هوراند گفت: شهرداری‌ها گرفتارند و با وجود کلی مطالبات انباشت شده، آهی در بساط ندارند. ۱۰ میلیارد برای هر کدام از ۲۳ هزار میلیارد تومان اعتبار این سفر چیزی نیست اما می‌تواند در گره‌گشایی مشکلات آن‌ها عمیقاً کارساز باشد.

نماینده کلیبر، خداآفرین و هوراند با بیان این‌که حجم مستغرق سدهای خداآفرین و قیزقلعه‌سی و سد عمارت بیشتر از بهره‌مندی ماست و ما شده‌ایم مخزن استان اردبیل، از دولت خواست: زمین‌های کشاورزی شهرستان‌های کلیبر و خداآفرین باید از سه‌راهی اسکانلو تا دشت آبش‌احمد از آب سدهای خداآفرین و قیزقلعه‌سی بهره‌مند شوند.

کد خبر 5505480

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین حاتمی فرمانداری کلیبر بوشهر کرمانشاه ساختمان متروپل دهه کرامت ویروس کرونا آمار کرونا خراسان رضوی متروپل آبادان اردبیل سالروز ارتحال امام خمینی مشهد میلاد حضرت معصومه تبریز خداآفرین و هوراند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۵۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی گفت: تا این لحظه برآورد خسارت وارده به دلیل جاری شدن سیل و بارندگی شدید در این شهرستان حدود ۱۳ میلیارد و دویست میلیون تومان است.
 کلیدری افزود: فعالیت سامانه بارشی در روستا‌های سلیمانی، وزیریه، غلاث، زاونگ، نصرآباد، رشیدآباد، قالیباف، گزار، امیرآباد کمال، جلال آباد، حاجی آباد و ابراهیم آباد سبب جاری شدن سیل و بارش شدید باران شد.
وی گفت:حدود ۲/۵ میلیارد تومان به باغات پسته و انگور ۶۲۰ میلیون تومان به قنوات،۳۳۰ میلیون تومان به بخش دام و ۶۶۰ میلیون تومان به کندو‌های زنبور عسل و جاده بین مزارع ۳۰۰ میلیون تومان علت آبگرفتگی خسارت وارد شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزه با اشاره به این که موارد به ستاد بحران استانداری منعکس شده است، افزود: به محض جاری شدن سیلاب ستاد بحران در فرمانداری تشکیل شده و با کمک مردم و دهیاری‌های روستا‌های مسیر جاده و جاری شدن سیلاب را به روستاییان اطلاع دادند. از این رو تلفات جانی نداشتیم و فقط خسارت مالی وارد شده است.

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر از حمایتهای بهزیستی آذربایجان‌غربی
  • مهدی قمصریان: صندوق تامین در ۸ سال ۲۱.۵ همت خسارت پرداخت و از حبس حدود ۶۰هزار نفر جلوگیری کرده است
  • خسارت طوفان به تاسیسات برق شهرستان‌های خراسان رضوی
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • بارش تگرگ به باغات و مزارع شهرستان پاوه خسارت وارد کرد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام