Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عدالت حاجی‌پور عصر شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان کلیبر بابیان این‌که مدیران ادارات با عمل به وظایف خود از بروز گلایه‌ها جلوگیری کنند، اظهار کرد: فرماندار به عنوان ناظر بر عملکرد ادارات است، سعی کنید به وظایف‌تان عمل کنید تا گلایه‌ای به وجود نیاید و اگر هم قصوری باشد متوجه بنده و شماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان کلیبر ادامه داد: هر سازمان یا اداره‌ای وظیفه دارند تا کاستی‌ها و قصورات خود را در راستای بهبود خدمات‌رسانی به مردم جبران کنند، اگر هم از کمبودها و نواقصات گفته می‌شود متوجه دستگاه‌های مربوطه است.

وی بر لزوم بالفعل کردن ظرفیت‌های گردشگری شهرستان کلیبر تأکید کرد و گفت: صنعت گردشگری شهرستان کلیبر اگر به طور کامل رونق یابد می‌تواند اقتصاد و معیشت شهرستان و مردم را متحول کند از این‌رو لازم می‌دانم از عوامل برگزاری جشنواره نان سنتی یوخا قدردانی کنم.

حاجی‌پور از گلایه مردم کلیبر در رابطه مشکلات موجود در پرداخت ودیعه مسکن و وام ازدواج ابراز داشت: رؤسای بانک‌های عامل باید به این موضوع ورود کرده و مشکلات را حل کنند، کلیبر منطقه‌ای محروم است لذا نباید در بحث ضامن سختگیری شود تا تسهیلات ازدواج و ودیعه مسکن که حق قانونی مردم است از آن محروم نشوند.

فرماندار کلیبر با ذکر این‌که مردم از عدم خط‌کشی محورهای مواصلاتی و تسطیح برخی راه‌های روستایی شهرستان کلیبر گلایه دارند، یادآور شد: اداره راهداری کلیبر باید به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشد تا مطالبات مردم کلیبر تحقق یابد. همچنین عدم تقویت آن تن‌دهی تلفن همراه و توسعه شبکه تلفن ثابت از دیگر مطالبات مردم منطقه است که این موضوع را با حضور معاون عمرانی استاندار و مدیران کل استانی ارتباطات و مخابرات بررسی خواهیم کرد.

وی با اشاره به این‌که باید همیشه به بخش آبش‌احمد به چشم شهرستان بنگریم، گفت: جمعیت آبش‌احمد بیشتر از برخی شهرستان‌هاست و از استعداد به خصوصی برخوردار است و ما بر پایه همین تفکر؛ استقرار نمایندگی ادارات اجرایی و خدمات‌رسان در آبش‌احمد در دستور کار است.

حاجی‌پور بر ضرورت آمادگی دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی شهرستان کلیبر در فصل زمستان تأکید کرد و افزود: حادثه خبر نمی‌کند، تمامی دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان باید در حالت آماده‌باش قرار گیرند در غیر این صورت هیچ عذر و بهانه‌ای قابل‌قبول نیست.

فرماندار شهرستان کلیبر از تقویت زیرساخت‌های خدماتی و زیربنایی مناطق سیل‌زده کلیبر خبر داد و گفت: خدمات زیربنایی مناطق سیل‌زده شهرستان کلیبر بایستی تقویت شود، ادارات خدمات‌رسان اگر انشعاب موقت در مناطق سیل‌زده داده‌اند سریعاً نسبت به دائمی نمودن خدمات زیربنایی اقدام کنند تا مردم در فصل سرما مشکلی نداشته باشند.

وی از جلوگیری ورود کارمندانی که واکسن کرونا نزده‌اند به ادارات کلیبر خبر داد و تأکید کرد: مدیران ادارات کلیبر از ورود کارمندانی که واکسن کرونا نزده‌اند جلوگیری کنند و همچنین آموزش و پرورش اجازه ندهد معلمان و دانش‌آموزان بدون تزریق واکسن در مدارس حضور داشته باشند.

حاجی‌پور همچنین از اتمام برق‌رسانی به قلعه‌درسی کلیبر تا ۲ هفته‌ی آینده خبر داد و افزود: فاز ۳ تأمین روشنایی قلعه بابک به‌زودی به اتمام می‌رسد و روشنایی مسیر کلیبر-قلعه‌درسی با همکاری دستگاه‌های اجرایی تأمین می‌شود.

فرماندار شهرستان کلیبر با تأکید بر این‌که اعتبار برق‌رسانی به روستاهای فاقد برق شهرستان کلیبر تأمین شده است، خاطرنشان کرد: گازرسانی و برق‌رسانی به روستاهای فاقد نعمت برق و گاز کلیبر در دستور کار است، لذا از دستگاه‌های خدمات‌رسان انتظار داریم به حل مشکلات مردم بیشتر توجه کنند، حقیقتاً نمی‌توان مشکلات مردم را کتمان کرد.

کد خبر 5339731

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری کلیبر سیل مناطق سیل زده کشور ویروس کرونا بنزین جایگاه سوخت بوشهر پمپ بنزین آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه قوه قضاییه گرگان ایلام واکسن کرونا عکس استانها اردبیل شهرستان کلیبر مناطق سیل زده خدمات رسان حاجی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۹۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است

ایسنا/البرز مسئول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از ارائه خدمات دندانپزشکی در مراکز جامع سلامت همزمان با پویش سلامت دهان و دندان خبرداد.

دکتر محمد ناصری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در راستای پویش‌های برگزار شده در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همزمان با سایر استان‌ها، پویش سلامت دهان و دندان در استان البرز از ۱۷ اردیبهشت تا ۱۹ اردیبهشت برگزار و در خانه‌های سلامت، مدارس و مناطق محروم استان خدمات دندانپزشکی ارائه می‌شود.

وی افزود: با توجه به شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» چون بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است؛ بنابراین لازم است که به آن توجه شود. به همین منظور اداره کل سلامت دهان و دندان این پویش را برنامه ریزی کرده است و در استان البرز نیز این پویش در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: اداره آموزش و پرورش و شبکه بهداشت درمان در این پویش همکاری دارند و سراسر استان البرز مراکز بهداشت و خانه‌های بهداشت، مراقبین سلامت در پایگاه‌ها و دندانپزشکان در مراکز خدمات جامع سلامت در مدت برگزاری این پویش برای ارائه خدمات دندانپزشکی فعال و پویا هستند.

ناصری در ادامه بیان کرد: هدف از برگزاری این پویش افزایش آگاهی جامعه درباره نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه‌جانبه بدن است. به این دلیل که به مردم آگاهی بیشتری در خصوص  تاثیر تغذیه بر سلامت دهان و دندان داده شود  و درمورد برخی از بیماری‌ها مثل دیابت و پر فشاری خون که دارای عامل خطر مشترک هستند، مردم آگاهی پیدا کنند.

مسئول سلامت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: تعداد ۶۳ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در استان در حال فعالیت هستند که از این تعداد ۵۲ مرکز دارای واحد دندانپزشکی بوده و دندانپزشکان در این واحدها مستقر هستند. این دندانپزشکان خدمات سطح دو دندانپزشکی که شامل خدمات ترمیمی کامپوزیت و آمارگام، فیشور سیلانت و کشیدن دندان‌های فاسد است را به مراجعین ارائه می‌دهند.

این جراح و دندانپزشک ادامه داد: خوشبختانه طی سال‌های گذشته بسیاری از این خدمات دندان تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند، ضمن اینکه مراکز کمتر از ۲۰ هزار نفر که دارای دفترچه بیمه روستایی هستند این خدمات برای آنها رایگان است. تیم‌ها در این ایام با مراجعه به مدارس نسبت به آموزش و معاینه و آگاه سازی دانش آموزان نسبت به مراقبت از دهان و دندان اقدام می‌کنند و ضمن غربالگری اگر دانش آموزی نیازمند دریافت خدمات بیشتری باشد، به مراکز جامع خدمات سلامت ارجاع خواهد شد.

ناصری در ادامه اظهار کرد: در این ایام وارنیش فلوراید هم در بسیاری از مدارس استان به جدیت پیگیری شده و بعضی از مدارس که هنوز همکاران به نتوانسته‌اند به آنها مراجعه کنند، تیم مراقب سلامت با سرپرستی دندانپزشک مراجعه و نسبت به وارنیش‌ فلوراید دانش آموزان ۶ تا ۱۲ سال اقدام خواهند کرد.

وی گفت: قطعا نیاز به مراقبت‌های دهان و دندان و آگاه سازی‌ها در مناطق محروم و حاشیه شهری نسبت به مناطقی دیگر بیشتر است، ولی در کل دیدگاه ما این است که تمام افراد به این خدمات نیاز دارند و حتی فردی که تمکن مالی دارد، قطعا مواد غذایی بهتری هم مصرف می‌کند و اگر بهداشت دهان و دندانش را رعایت نکند دچار پوسیدگی خواهد شد، پوسیدگی دندان فرد را انتخاب نمی‌کند آن فرد است که با رعایت اصول بهداشتی و غذایی از دندان‌های سالم برخوردار خواهد بود.

اعزام کلینیک سیار خودرویی به مناطق محروم استان 

ناصری افزود: در استان البرز در جنوب غربی مناطق روستایی اشتهارد و حاشیه نظرآباد، ساوجبلاغ و همینطور برخی از نواحی مرکزی کرج مثل خط چهار حصار به این مراقبت‌ها وآگاهی بخشی نیاز بیشتری است. در این مناطق کلینیک سیار خودرویی برای ارایه خدمات دندانپزشکی اعزام می‌شود. همینطور مناطق محرومی در فردیس داریم مثل ارم، مشکین دشت که تراکم جمعیت بالایی دارند و مردم هم از وضعیت اقتصادی مناسبی برخوردار نیستند، بنابراین لازم است که دسترسی عادلانه برای آنها بهره‌مندی از  این خدمات برای آنها فراهم کنیم.

ناصری در ادامه گفت: سیاست علوم پزشکی استان و معاونت بهداشت دهان و دندان این است که در تمام سطح استان با توجه به پراکندگی مراکز خدمات جامع سلامت و استقرار واحد دندانپزشکی در آنها، طوری برنامه ریزی شود که اکثر مردم بتواند به این خدمات دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در سال گذشته گفت: در مراکز و توسط دندانپزشکان مستقر در سال ۱۴۰۲ برای دو هزار و ۳۹۲ نفر حدود شش هزار دندان فیشور سیلانت یا خدمات شیارپوش ارایه شده است. همچنین دو هزار و ۲۵۳  نفر خدمات جرم گیری وبروساژ دریافت کرده‌ اند. ۹ هزار و ۸۸۲ دندان ترمیم و پر شده و ۵۱ هزار و ۱۸۴ واحد وارنیش فلوراید صورت گرفته است. تعداد ۱۶۵ هزار و ۱۲۴ نفر هم مورد معاینه و آموزش بهداشت قرار گرفته‌اند.

وی افزود: در طرح کلینیک سیار دندانپزشکی خودرویی هم‌ که به مناطق محروم اعزام می‌شود، در سال ۱۴۰۲ با اعزام ۹۵ تیم سیار، ۱۵ هزار و ۲۳۴ خدمت ارایه شده که از این میزان ۹ هزار و ۸۸۴ خدمات درمانی بوده است. قابل ذکر است که این خدمات کاملا رایگان است و این کلینیک سیار در ایام سال تحصیلی به مدارس مناطق محروم  و در ایام تعطیلی مدارس به‌ مناطق محروم و حاشیه استان اعزام شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تنگستان از مناطق پیشرو در اجرای طرح نهضت ملی مسکن است
  • بیماری‌های دهان و دندان یکی از شایعترین بیماری‌های غیرواگیر است
  • بهره مندی۵۰۰ نفر از اهالی روستای فیروزآباد شهرستان چهاربرج از خدمات درمان تخصصی جمعیت هلال احمر
  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • استقرار ادارات در شهرستان فرخشهر در دستور کار قرار گیرد
  • دمای هوای آذربایجان‌غربی کاهش می‌یابد
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • تقویت سامانه بارشی در آذربایجان غربی/دمای هوا ۵ درجه کاهش می یابد
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه