Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،محمدباقر هنربرمدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌شرقی گفت:بر اساس مصوبات جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان کلیبر، ۶۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض دولت و ۶۵ میلیارد تومان در قالب تسهیلات کم بهره برای جبران خسارت‌های وارده بر زیرساخت‌های بخش کشاورزی مانند پل‌ها و قنات ها، ۱۰ میلیارد تومان برای بازسازی مجتمع آبرسانی شهید لشکری و ۱۰ میلیارد تومان نیز از سوی استانداری آذربایجان شرقی و شرکت آب و فاضلاب استان برای تامین تاسیسات آبرسانی به روستا‌های خسارت دیده تخصیص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه مقرر شده است تا بنیاد مسکن نیز تسهیلات ارزان قیمت و بلاعوض برای بازسازی واحد‌های مسکونی روستا‌های خسارت دیده پرداخت کندافزود: با توجه به اینکه تعدادی از خانه‌های روستایی مناطق سیل زده در بستر رودخانه ساخته شده اند مقرر شد تا بنیاد مسکن استان با اعطای تسهیلات لازم موجبات جابجایی این خانه‌ها را فراهم کند.

اوگفت: همچنین مقرر شد با اختصاص ۳۳۰ میلیارد تومان اعتبار به روش فاینانس سد «پیغام‌چایی» در شهرستان کلیبر تکمیل شود و سازمان نوسازی مدارس اعتبار لازم برای بازسازی مدارس مناطق خسارت دیده را تامین کند.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌شرقی ادامه داد: بر اساس آخرین برآورد اولیه، خسارت مناطق سیل زده این استان در شهرستان‌های کلیبر، خداآفرین و هوراند حدود ۲۰۴.۵ میلیارد تومان بوده که بیشترین خسارت با ۱۲۳.۵ میلیارد تومان به بخش کشاورزی منطقه و زیرساخت‌های آن وارد شده است.

هنربر یادآوری کرد: سیل در بخش راه نیز ۳۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرده و موجب بروز خسارت و تخریب ۲۰ کیلومتر راه روستایی و ۲۰ پل و دهنه پل در این مناطق شده و ۲۵ میلیارد تومان به مجتمع آبرسانی و تصفیه خانه شهید لشکری خسارت زده است.

او گفت: سیل ۱۵.۵ میلیارد تومان در بخش مسکن، پنج میلیارد تومان در بخش زیرساخت‌های گاز، ۲.۵ میلیارد تومان در بخش زیرساخت‌های برق و ۲ میلیارد تومان به ادوات کشاورزی و خودرو‌ها خسارت وارد کرده است.

او با بیان اینکه جاری شدن سیل موجب قطعی آب، برق و گاز برخی از روستا‌های سیل زده شده بود افزود: با تلاش دستگاه‌های خدماتی، گاز و برق ۸۰ درصد شبکه آبرسانی این روستا‌ها وصل و برای ساکنان روستا‌های سیل زده آب معدنی و نان تهیه و توزیع شد.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد روستا‌های سیل زده با مشکل تامین آب آشامیدنی مواجه هستند، اظهار داشت: سپاه و شرکت آب و فاضلاب برای تامین آب شرب ساکنان این روستا‌ها از طریق تانکر آبرسانی می‌کنند.

عصر یکشنبه هفته گذشته در زمان بسیار کوتاهی، بارش ۷۰ میلی متری باران در شهرستان کلیبر موجب وقوع سیل مهیبی شد که بر اثر آن سه نفر جان خود را از دست دادند.

آتش سوزی به ۳۰ هکتار از جنگل‌های ارسباران خسارت وارد کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به آتش سوزی هفته گذشته در منطقه «کیارق»، «بابایلو» و «قاسم کندی» جنگل‌های ارسباران، گفت: این حادثه موجب شد هفت هکتار جنگل و سه هکتار اراضی مرتعی در منطقه کیارق و ۱۳ هکتار جنگل، پنج هکتار اراضی جنگلی و ۲ هکتار بوته زار در مناطق بابایلو و قاسم کندی در آتش بسوزد.

هنربر با اشاره به اینکه با مدیریت آتش سوزی در این منطقه از بروز تلفات جانی و خسارت‌های زیاد به جنگل و مراتع جلوگیری شد، افزود: نیرو‌های فعال مستقر در این منطقه شامل ماموران منابع طبیعی، نیرو‌های سپاه و بسیج، هلال احمر، آتش نشانی، راهداری، جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی و نیرو‌های محلی با انسجام و روحیه فردی فارغ از کمک بالگرد‌ها اقدام به خاموش کردن آتش در این مناطق کردند.

آتش‌سوزی جنگل‌های ارسباران از ساعت ۱۶ روز پنجشنبه چهاردهم مرداد در مناطق «بابایلو»، «قاسم کندی» و «کیارق» کلیبر آغاز شده بود که با اعزام تیم‌های واکنش سریع آتش‌نشانی تبریز و جمعیت هلال احمر، سپاه، بسیج، یگان حفاظت منابع طبیعی، محیط زیست، نیروی انتظامی، راهداری و نیرو‌های محلی پس از سه روز تلاش مهار شد.

جنگل‌های ارسباران ناحیه کوهستانی وسیعی در شمال آذربایجان‌شرقی است که در محدوده شهرستان‌های اهر، کلیبر و ورزقان قرار دارد و یونسکو ۷۲ هزار و ۴۶۰ هکتار از آن را به عنوان ذخیره‌گاه زیست‌کره ثبت کرده است.

انتهای پیام/

منبع ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آتش سوزی منابع طبیعی جنگل سیل زدگان جنگل های ارسباران میلیارد تومان ۵ میلیارد تومان آذربایجان شرقی مدیریت بحران آتش سوزی روستا ها سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۷۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد هادی رستمیان دوشنبه شب به همراه فرماندار دشتی برای دومین بار طی ۲ روز گذشته از روند اجرایی محور خورموج _ لاور بازدید و بر ضرورت تسریع در روند اجرایی این پروژه تاکید کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری بوشهر با بیان اینکه این پروژه از برنامه زمان بندی عقب است، گفت: باید روند پروژه شتاب بیشتری بگیرد.

رستمیان بیان کرد: عقب ماندگی پروژه با تلاش بیشتر باید جبران و تا پایان خرداد ماه ۴ کیلومتر آن تکمیل شود.

وی یادآور شد: بازدیدهای مستمر و سرزده از پروژه‌های عمرانی استان و شهرستان دشتی با جدیت انجام می‌شود.

رستمیان بیان کرد: با توجه به تأمین اعتبار پروژه هیچ گونه کم کاری در اجرای آن از پیمانکار پذیرفته نیست.

کد خبر 6098843

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • پیشرفته‌ترین موشک‌ کروز روس‌ها سالم در جنگل پیدا شد | تصویر
  • لباس مخصوص دوندگان کم آبی را جبران می‌کند
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • پیدا شدن دختر مفقود شده در جنگل دشت‌شاد
  • گلر نساجی قول داد: زود جبران می‌کنیم
  • بارش باران به عشایر چهارمحال و بختیاری خسارت وارد کرد+فیلم
  • فیلم| جنگل عمودی با ۸۰۰ درخت؛ واحه‌ای برای انسان‌ها و پرنده‌ها
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود