Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان ‌شرقی گفت: پایگاه امداد هوایی ارسباران برای حفاظت از میراث ملی و جهت ثبت جهانی جنگل‌های منطقه ایجاد می‌شود.

 محمدرضا پورمحمدی در جلسه‌ی ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که با حضور نائب رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در شهرستان کلیبر برگزار شد، با اشاره به کافی نبودن امدادرسانی در جنگل‌های ارسباران اظهار کرد: امدادرسانی را باید به موقع انجام داد که در این راستا ضرورت ایجاد پایگاه هوایی در جنگل‌های ارسباران بیشتر احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه برای بازسازی مناطق سیل‌زده مصوبات مناسبی داشتیم و در آینده نیز برای رونق اقتصادی منطقه تلاش خواهیم کرد، گفت: بازگشایی پایانه گمرکی در وزارت کشور تصویب شده که برای رونق اقتصادی منطقه بسیار موثر خواهد بود.

پورمحمدی با تاکید به ایجاد توسعه در همه‌ی ابعاد و در تمامی نقاط استان ادامه داد: قابلیت دامپروری و کشاورزی خوبی نیز در منطقه وجود دارد که باید توجه بیشتری شود تا اشتغال و اقتصاد منطقه بیش از پیش توسعه یابد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت اتمام سد پیغام‌چای برای جلوگیری از وقوع سیل خاطرنشان کرد: ۳۳ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز این سد به صورت صددرصد در سال جاری تخصیص می‌یابد.

علی نیکزاد ادامه داد: در سیل اخیر در صورت عملکرد درست کانال‌ها، آب به طور قطع از بالا دست به پایین دست منتقل شده و موجب خسارت احشام، ادوات کشاورزی و واحدهای مسکونی در سیل کلیبر نمی‌شد.

وی افزود: پس از بازدید از روستاهای آسیب دیده از سیل، کمک های بلاعوض در اختیار سیل زدگان قرار می‌گیرد که سازمان مدیریت بحران در ترمیم و بازسازی زیرساخت ها کمک خواهد کرد.

وی گفت: بنیاد مسکن نیز در بازسازی واحدهای مسکونی و اجرای طرح های هادی کمک خواهد کرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور نیز متذکر شد: بر اساس ماده ۱۱ قانون حوادث غیرمترقبه، سطح حادثه، محلی است و از نخستین ساعات وقوع سیل در کلیبر، همکاران ما در اداره کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی حضور فعال و همه جانبه‌ای در محل حادثه داشتند.

اسماعیل نجار افزود: ما در سطح کشور به دلیل تغییر اقلیم، شاهد نمونه‌ی بسیاری از این سیل ها بودیم که مردم عزیزمان حتی دچار خسارت جانی نیز شدند.

وی اضافه کرد: همکاران ما خسارات ناشی از سیل کلیبر را برآورد و به ما منکعس کردند و بنا داریم با کمک بنیاد مسکن، واحدهای مسکونی مستقر در بستر رودخانه ها را به خارج از آن منتقل کنیم.

به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی ادامه داد: برای این کار تسهیلات و  کمک های بلاعوض بانکی به روستاییان سیل زده عزیز به میزان ۱۶۵ میلیون تومان به ازای هر واحد اعطا خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ارسباران آذربايجان شرقي پایگاه امداد هوایی آذربایجان شرقی مدیریت بحران ی ارسباران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۳۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه امداد و نجات بندر کری کلنگ‌زنی شد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگارن ضمن تبریک فرارسیدن هفته هلال احمر اظهار کرد: یکی از مطالبات مردمی محور ساحلی شهرستان تنگستان ایجاد یک پایگاه امدادی بود که با مشارکت خیر این مهم امروز در اولین روز از هفته هلال احمر با حضور خانواده کمالی خیر محترم و مسؤلین منطقه کلنگ زنی شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر افزود: با درایت و برنامه ریزی های رئیس جمعیت هلال احمر ناوگان خودروی و لجستیکی هلال احمر نیز تجهیز شده است که این موضوع در ارائه هرچه بهتر خدمات امدادی به مردم نقش مؤثری دارد.

ایزدپناه با اشاره به اهدا زمین توسط خانواده کمالی، خیر گرامی گفت: ما در انجام مأموریت‌های محوله خود بویژه در توسعه زیرساختی پایگاه‌ها قدردان این خیران عزیز هستیم.

وی با اشاره به افزایش تعداد پایگاه‌های امداد و نجات در استان خاطرنشان کرد: همکاران ما در معاونت امداد و نجات با بررسی‌های تخصصی و میدانی خود در صدد پوشش بیشتر و اخذ مجوز گسترش و افزایش پایگاه‌های امدادی در استان هستند که امیدواریم سازمان‌های همکار نیز در این مسیر ما را همراهی کنند.

گفتنی است محور مواصلاتی دلوار - دیر یکی از محورهای پرتردد و همچنین در حاشیه دو بندر تجاری و صیادی قرار دارد.

کد خبر 6099310

دیگر خبرها

  • تبریز ظرفیت فرهنگی بی‌نظیری برای جذب سرمایه‌گذار دارد
  • تحول ایجاد شده در خدمات کتابخانه های عمومی شگفت انگیز است
  • شناسایی ۳۲۰ساختمان در غرب تهران برای پایش تخصصی در بحث ایمنی
  • نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در آذربایجان شرقی
  • تجلیل از تولیدکنندگان برتر و دهیاران نمونه در مهربان
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • پایگاه های امداد و نجات متنوع در تنگستان ایجاد شود
  • پایگاه امداد و نجات بندر کری کلنگ‌زنی شد
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای
  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی