Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: به دلیل خشکسالی و حوادث گوناگون تغییر اقلیم در کشور، تاکنون ۶۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار جبران خسارات اختصاص یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کلیبر، اسماعیل نجار در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده شهرستان کلیبر با اشاره به خسارات سیل دو روز گذشته سیل در این شهرستان، اظهار داشت: بر اساس ماده 11 حوادث غیرمترقبه، سطح سیل، حادثه «محلی» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از اولین ساعات حادثه همکاران ما در محل حادثه حضور یافته و با سایر نهادها کمک کرده و امدارسانی کردند، افزود: در سراسر کشور با توجه به تغییر اقلیم، اینگونه سیل ها را زیاد شاهدیم اما برخی جاها به دلیل بی توجهی مردم خسارت جانی هم داشتیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، از برآورد خسارات سیل، در مورد زیرساخت‌ها و منازل مسکونی در سیل کلیبر خبر داد و خاطرنشان کرد: خسارت به منازل مسکونی به دو دسته تقسیم می شوند، یکی منازلی که در خارج از بسترهای رودخانه آسیب دیدند، دیگری، منازلی که در بستر رودخانه و مسیل سیل بودند.

سیل مهیب کلیبر 3 کشته و 2 مفقودی داشت؛ آتش جنگل‌های ارسباران در کلیبر خاموش شد + فیلم

وی با اشاره به اینکه در سیل روستای چنار که خسارت جانی هم داشتیم، 165 خانه به خارج از بستر رودخانه منتقل شد، ابراز داشت: در روستاهای کلیبر هم با تسهیلات ارزان قیمت، این اقدام با فوریت پیگیری می‌شود تا منازل موجود در بسترهای رودخانه و مسیل‌های سیل، به سرعت به نقاط امن منتقل شده و خسارات سیل در آینده به حداقل برسد.

نجار، در پاسخ به سئوالی مبنی بر خسارت سیل و خشکسالی به باغات و کشاورزی کشور، گفت: پرداخت خسارت در 2-3 مورد براساس اختیارات قانونی ممکن است، یکی در بیمه محصولات کشاورزی که دولت 3500 میلیارد تومان با تبصره 13 قانون برنامه در اختیار صندوق توسعه بیمه کشاورزی قرار داده و همچنین براساس بند «خ» ماده 33 برنامه ششم هم برای تسهیلات اعطایی استمهال انجام می دهیم.

وی با انتقاد از اینکه متاسفانه قانون برای پرداخت خسارت پیشبینی کافی ندارد، اضافه کرد: از نمایندگان مجلس می خواهیم تا در برنامه هفتم توسعه، حکمی را قرار دهند تا بتوانیم در حوادث غیرمترقبه جبران خسارت کرده و کمک کنیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران، با اشاره به اینکه به دلیل خشکسالی و حوادث گوناگون تغییر اقلیم در کشور، تاکنون 6500 میلیارد تومان اعتبار جبران خسارات اختصاص یافته است، افزود: 2000 میلیارد برای اجرای بند «خ»، 1500 میلیارد تومان برای ایجاد امکانات لازم برای کشاورزی، 500 میلیارد در اختیار وزارت نیرو، 1000 میلیارد در اختیار وزارت کشاورزی و 3000 میلیارد هم برای تسهیلات اختصاص دادیم تا بتوانیم به مردم کمک لازم در مواقع بحران داشته باشیم.

انتهای پیام/111/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان مدیریت بحران میلیارد تومان تغییر اقلیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۹۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰ هزار هکتار از باغات کشور به سیب درختی اختصاص دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، نبی هداوند روز چهارشنبه در حاشیه بازدید هیات تجاری و اداری عراقی از واحد سورت و بسته بندی میوه در روستای زینالو ارومیه، افزود: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و تهران از استان‌های عمده تولید سیب درختی در کشور هستند که آذربایجان غربی استان پیشرو در این زمینه است.
وی با اشاره به اینکه کشور ایران از کم رقیب‌ترین و مهم‌ترین صادر کنندگان سیب به کشور عراق است ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی درصدد توسعه صادرات به این کشور و آشنایی آنان با دیگر پتاسیل‌های بخش کشاورزی کشور است.
معاون امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: در راستای گسترش همکاری‌های فنی و تجاری بین دو کشور عراق و ایران و با توجه به اینکه ایران از صادر کنندگان عمده سیب درختی به عراق است بنا شد تا این هیات به کشور سفر کرده و از باغ‌های سیب، سردخانه‌های نگهداری، واحد‌های سورت و بسته بندی و در کل زنجیره سیب در کشور بازدید کنند.
وی اضافه کرد: روز گذشته این هیات از شهرستان دماوند و آذربایجان شرقی بازدید کردند و، چون بیشترین سطح زیر کشت میوه سیب در این استان است، امروز از باغ‌های سیب، سردخانه‌های نگهداری، ظرفیت فراوری محصولات و زنجیره‌های آن بازدید می‌شود و این بازدید‌ها زمینه ساز انعقاد تفاهم نامه‌ای همه جانبه می‌شود که قرار است بین وزرای کشاورزی ایران و عراق منعقد شود.
لازم به ذکر است که یکی از مهم‌ترین محصولات باغبانی سیب درختی است و سالانه بیش از چهار میلیون تن سیب در کشور تولید می‌شود، آذربایجان غربی حدود ۳۰ درصد سیب درختی کشور را تولید می‌کند.

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ هزار هکتار از باغات کشور به سیب درختی اختصاص دارد
  • مدیر گروه خشکسالی و تغییر اقلیم : بارندگی‌ های شدید چند سال اخیر ناشی از تغییر اقلیم است / باید منتظر سیل ها و خشکسالی های بیشتری باشیم
  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • مدیر گروه خشکسالی و تغییر اقلیم: باید منتظر سیل ها و خشکسالی های بیشتری باشیم
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • باید منتظر سیل‌ها و خشکسالی‌های بیشتری باشیم
  • زیرکوه زیر بار دو هزار میلیارد خسارت سیل/جبران با اجرای ۲۷ مصوبه
  • سیلاب پاکدشت در مسیل رودخانه هدایت شد / خسارت به اراضی کشاورزی در 3 روستا
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی