Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،اکبر فتحی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی  در حاشیه جلسه شورای اداری مدیریت بحران شهرستان کلیبر و بازدید از مناطق سیل زده شهرستان کلیبر ضمن تسلیت فوت شدگان حادثه سیل گفت: طبق برآورد کارشناسان نقشه بردار دانشگاه تبریز دبی موجود در محل سیل دبی ۳۰۰ ساله بوده و خسارت زیادی به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوافزود: متاسفانه سیلی که در ۱۷ مرداد ماه سال جاری در شهرستان کلیبر اتفاق افتاده باعث تلفات جانی و خسارت جدی به تاسیسات و امور زیربنایی و اراضی زراعی و باغی و احشام در روستا‌های سهریق، چایکندی، عربشاه، گوار، حوضه آبریز کلیبرچای مشتمل بر شهر کلیبر، خانه خسرو، کیارق و... و حوضه آبریز سیلین چای شده است.

اوگفت: ضمن عرض تسلیت به بازماندگان سه تن از همشهریان عزیزمان که در این حادثه جان به جان آفرین تسلیم کردند، تلاش می‌شود برای جبران خسارت وارده به بخش کشاورزی اقدامات لازم انجام شود و قطعا در کنار کشاورزان عزیز خواهیم بود.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه خسارت‌ها به حوزه کشاورزی در دو بخش عمومی و خصوصی وارد شده است گفت: حدود ۵۵ روستا با ۳۰۱۵ نفر بهره بردار در این حادثه خسارت دیده اند که البته در برخی موارد بین بهره برداران اشتراک وجود دارد.

فتحی افزود: زیر بخش‌های کشاورزی خسارت دیده شامل: باغات، مزارع، پمپ‌های آب و چاه، قنات، تاسیسات آبیاری مدرن، لوله گذاری، لایروبی باغات و اراضی کشاورزی، ماشین الات و ادوات کشاورزی، سیل بندها، پل‌های پیاده روی و ماشین الات کشاورزی، دام‌های سبک و سنگین و تاسیسات مرتبط، تجهیزات زنبورداران و کندوها، استخر‌های کشاورزی، آبزیان و طیور و ماکیان می‌باشند که مجموع این خسارت‌ها تا به اینجای کار حدود ۱۱۰ میلیارد تومان برآورد شده است که حدود ۴۶ میلیارد تومان به بخش‌های خصوصی و املاک شخصی و ۶۴ میلیارد تومان به بخش‌های عمومی کشاورزی خسارت وارد شده است.

او افزود: از مبلغ کل خسارت ۷۱۰۵ میلیارد به زیر بخش آب و خاک و مکانیزاسیون،۳۳۰۲ میلیارد به زیر بخش محصولات زراعی و باغی و ۴۰۳۷ میلیارد به زیر بخش تولیدات دامی مربوط می‌شود که این میزان خسارت برآورد‌های اولیه کارشناسان می‌باشد و بزودی آمار دقیق خسارت پس از نهایی شدن اعلام خواهد شد.

اوبا تصریح اینکه رسیدگی به مشکلات آسیب دیدگان بخش کشاورزی اولویت اول جهاد کشاورزی شهرستان می‌باشد، دستور داد با هماهنگی‌های لازم با سایر ادارات از جمله صندوق ییمه محصولات کشاورزی و بانک کشاورزی برای حادثه دیدگان سریعاً پرونده تعیین خسارت تشکیل داده و به بانک معرفی گردند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی افزود: لازم می‌دانم از زحمات فرماندار محترم شهرستان و همکاران خود در جهاد کشاورزی و منابع طبیعی بابت اقدامات موثر در اطفا حریق جنگل‌های ارسباران و اقدامات اولیه برای کمک به سیل زدگان تشکر و قدردانی کنم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل زدگان خسارت سیل شهرستان کلیبر جهاد کشاورزی زیر بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۸۳۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی رتبه اول را کسب کرد

فرهاد ثنائی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اقدام توسط امور اراضی اردبیل نمونه بارزی از کار جهادی است که در این بین جهاد کشاورزی استان اردبیل در سال جهش تولید با مشارکت مردم تمام تلاش خود را برای تحقق برنامه های وزارت جهاد کشاورزی در اردبیل به کار بسته است.

وی خاطرنشان کرد: در اولین جلسه بررسی عملکرد واحدهای ثبتی و مدیریت‌های امور اراضی استان ها که در ساختمان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد شهرستان های اردبیل، نیر و گرمی رتبه های اول تا سوم کشوری و شهرستان مشگین شهر رتبه هفتم را در بین بیش از ۵۰۰ شهرستان احراز کردند.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ادامه داد: استان اردبیل با بیش از ۷۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و یک میلیون هکتار اراضی منابع طبیعی از استان های برتر کشوری در زمینه کاداستر اراضی می باشد.

ثنائی بیان کرد: تاکنون بیش از ۹۸ درصد اراضی ملی و ۲۷ درصد اراضی کشاورزی کاداستر و دارای سند تک برگی شده است.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: وسعت کم قطعات در اراضی کشاورزی، کوهستانی بودن منطقه و تعلل چندین ساله در تعیین تکلیف اراضی خالصه از جمله مشکلات صدور اسناد اراضی کشاورزی در استان اردبیل است.

ثنائی بیان کرد: ارائه راهکارهای مناسب و همکاری دستگاه‌های ذیربط سبب جهش و پیشرفت چشمگیر در صدور اسناد اراضی کشاورزی در طی ۱۸ ماه اخیر شده است.

وی گفت: پاسخ دهی سریع و دقت بالا و همچنین ارائه راه حل های و ابتکارات نوین در بررسی پرونده ها و رفع مشکلات متقاضیان دریافت اسناد اراضی کشاورزی از جمله موارد موثر در سنجش و انتخاب مدیریت امور اراضی استان اردبیل به عنوان مدیریت برتر کشوری بوده است.

کد خبر 6100900

دیگر خبرها

  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی رتبه اول را کسب کرد
  • خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی